Bråstopp og skrivesperre........mye har skjedd siden sist, halvferdig pupp på plass....venter i spenning på fortsettelsen

Nå har jeg vært lenge borte herfra, det ble bråstopp i skrivingen da jeg kjente at det ble stress av det......det var jo ikke det som var meningen :)

Beklager den lange pausen.

Den 24 september 2012 ble jeg lagt inn og operert på Rikshospitalet......pupp er på plass, men finjustering som ble lovet igangsatt etter noen måneder er fortsatt ugjort....ringte og purret i dag og nå ser det ut som noe skal skje ganske snart.....det skal bli utrolig godt å bli litt symetrisk i kroppen slik at klærne holder seg der de skal. Sånn det er nå vrir de seg til siden og jeg vrir meg ubevisst etter....det blir mye unødvendig vondter av slikt.

 

Kjenner nå at det er uendelig mye oppdatering som skal inn her.....det kommer i små doser, så for den som er interessert er det bare å følge med, jeg skal vokte meg vel for å ikke nå den samme stressfaktoren som sist, men jeg gleder meg over å være igang igjen.

Vi tastes :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

halvtkvinne

halvtkvinne

50, Kongsvinger

Jeg prøver å begynne med begynnelsen.....starten på livet etter krefdiagnose nummer to i mitt liv.... Jeg ble brystkreftoperert i juli 2010, deretter fulgte lang behandling med 8 cellegiftkurer og 33 strålinger, primærbehandlingen ble avsluttet 01.04.2011 og her startet mitt liv som halvt kvinne......vel jeg føler meg da ganske hel, men har noen utfordringer i hverdagen :)) Jeg gikk ut med høye kneløft på en 24 mils vandring langs finnskogleden i juli 2011....stolt og glad for å gjennomføre :) Etter turen syntes jeg at jeg fortjente å hvile litt på mine laurbær...jeg hvilte og hvilte....men akk så sliten, ble ikke mindre sliten etter hvile heller så dermed måtte jeg bare innse at jeg hadde fått fatuige, en ganske vanlig bivirkning av nevnte behandling. Utfordring nummer 1....ikke forveksle fatigue med tilbakefall...ikke få angst...ikke bli deperimert fordi du alltid er sliten! Å være langtidssykemeldt har en utfordring og bivirkning for lommeboka også så her gjelder det å være kreativ.... Utfordring nummer 2....hold hode over vannet økonomisk :) Jeg ble singel omtrent samtidig som jeg mistet en pupp...eller enestående som jeg helst kaller det :) Utfordring nummer 3......markedsføre seg på sjekkemarkedet med en pupp i manko :) Tror jeg kan fortsette med en lang rekke utfordringer under her, men dette er starten så hvis du finner det interessant å følge meg på vegen mot ny pupp og en ellers normal tilværelse så er det bare å bli med på reisen :) Jeg har ingen intensjoner om å lage en sutreblogg , men noen frustrasjoner ispedd hverdagsliv og humor vil det nok bli. Det er mye å glede seg over også så jeg satser på en salig blanding av hva livet byr på :)

Kategorier

Arkiv

hits